Om- och tillbyggnation

Om- och tillbyggnation

Förändra genom om- eller tillbyggnation

Vi på Archline hjälper dig gärna när du ska bygga till eller bygga om. För oss ser processen ungefär likadan ut som när vi arbetar med nybyggnation. Våra arkitekter är lyhörda för dina önskemål och behov, och sätter sig in i de förutsättningar som gäller. Att arbeta med om- och tillbyggnation innebär att den befintliga byggnaden sätter ramarna för projektet. Vår kompetens och långa erfarenhet av denna typ av projekt gör att vi kan ta fram lösningar som tillgodoser dina behov och nyttjar förutsättningarna på allra bästa sätt. 

Vid om- och tillbyggnation använder vi visualisering som verktyg så att du genom 3D-bilder får full förståelse för arkitektens vision. Att kunna se detaljerade bilder över projektet underlättar också kommunikationen mellan arkitekt och dig som kund, och ger en tydlighet i arbetet. Precis som när vi arbetar med nybyggnationer får du kliva in i din ombyggnad eller tillbyggnad i VR, för att uppleva slutresultatet innan förändringen är genomförd. Detta är ytterligare ett verktyg för att under processens gång kunna göra justeringar som är svåra att göra i efterhand, när ombyggnationen eller tillbyggnationen väl är påbörjad.

Om- och tillbyggnation för privatpersoner

Bor du på den perfekta platsen men saknar vissa funktioner i ditt hus? Vill du bo större men slippa flytta till något nytt? Eller vill du helt enkelt höja värdet på din bostad? Då kan det vara en god investering att genomföra en om- eller tillbyggnation. Vi hjälper dig gärna att undersöka vilka möjligheter som finns kring din bostad. I vissa fall är den bästa lösningen att bygga större, och i andra fall kan man planera om den befintliga ytan för att optimera funktionaliteten.

Vi hjälper dig att höja värdet på din fastighet

En om- eller tillbyggnation kan även vara värdefull för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Det kan handla om projekt där vind- eller källarutrymme görs om till bostad, där en stor lägenhet blir två mindre, eller två mindre blir en stor. Våra arkitekter är experter på att se möjligheter, maximera användningen av mindre ytor, öka funktionalitet och skapa ett bättre flöde i en befintlig bostad. Om du vill ha hjälp att undersöka möjligheterna i din fastighet tar vi gärna ett möte.

Det är här allt börjar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!