Om oss

Om oss

Lär känna vårt team och vår unika arbetsprocess

Vi på Archline är ett team med projektledare och erfarna arkitekter i centrala Göteborg. För oss är det viktigt med en öppen och personlig atmosfär där alla känner sig välkomna. Vi skapar funktionell och hållbar arkitektur anpassad efter kundens livsstil. För att du ska känna dig trygg med ditt val av arkitektkontor är vi ytterst noga med en nära och tydlig dialog under hela processen. 

Formspråket styrs utifrån dig som kund där våra arkitekter utgår från dina önskemål och behov, och levererar arkitektur på högsta nivå oavsett stil. Hållbarhet och funktion står i fokus för att skapa arkitektur som är hållbar både idag och i framtiden, och tillgodoser dina behov under många år framöver. Vi tar din dröm ett steg närmare verkligheten!

Kommunikation är nyckeln

På Archline har vi förståelse för att det kan kännas som en svår och komplicerad process att ta hjälp av ett arkitektkontor. Därför gör vi vårt yttersta för att det istället ska kännas enkelt och smidigt. Nyckeln är att ha en bra och tydlig kommunikation hela vägen. Vårt mål är att du alltid ska känna dig uppdaterad kring processen och känna att vi har förstått dina önskemål och behov.

När du arbetar med någon av våra arkitekter har du även kontakt med en projektledare. Vi tror att detta arbetssätt är det allra bästa för att du som ska känna dig så trygg som möjligt. Våra arkitekter och projektledare har olika erfarenheter och kompetenser som kompletterar varandra. Beroende på vad du vill ha extra stöttning inom kan vi alltid svara på dina frågor och funderingar. Vi är med dig hela vägen och hos oss är inga frågor dumma.

Försprång med modern teknik

Vi har implementerat modern teknik i hela vår arbetsprocess, och att ligga i framkant och följa den digitala utvecklingen är en naturlig del av vår verksamhet. För oss är visualisering ett viktigt verktyg för att visa upp vår arkitektur och förmedla en vision. Förutom 3D-bilder använder vi oss även av VR, som står för virtuell verklighet och är en teknik som kan simulera en miljö som ännu inte finns i verkligheten.

Våra arkitekter ritar i ett program som direkt visar upp ditt nya hus i 3D. Tar du på dig VR-headset som är kopplat till programmet kan du dessutom kliva rätt in i huset. En upplevelse som får många att häpna. Många av våra kunder har länge haft en dröm om en arkitektritad villa, och att få se hur våra arkitekter förverkligar den drömmen är en häftig känsla. Att dessutom kunna gå in i huset innan det börjat byggas är värdefullt på många sätt, inte minst för att du får chansen att upptäcka detaljer och påverka utformningen i ett tidigt stadie.

Ahmad Mehdizade

Arkitekt

Som arkitekt kan Ahmad Mehdizade fläta samman sin passion för design, arkitektur och kreativitet med sin höga skicklighet både tekniskt och praktiskt. Ahmad har en stark förmåga att lyssna på sina kunder, och att förstå deras genuina behov och vision kommer alltid i första rummet. Att hela tiden utforska nya arkitektoniska trender och de senaste tekniska framstegen inom området är något som inspirerar och driver Ahmad framåt. Hans stora kunnande inom 3D-visualisering är ett värdefullt verktyg som varit utmärkande och viktigt för hela arkitektkontoret sedan Ahmad grundade Archline 2019.

Milica Velickovic

Arkitekt

Fascinationen för förtrollande byggnader ihop med den kreativa processen som yrket innebär fick Milica Velickovic att utbilda sig till arkitekt. Valet var självklart, och Milicas skicklighet att kommunicera muntligt och visuellt i två- och tredimensionell form har gjort henne framgångsrik i sitt arbete. Att göra idéer till verklighet och skapa en positiv påverkan i människors liv och samhällen genom design och arkitektur är något som Milica värderar högt. Hennes starka förmåga att förstå kundernas behov och skapa arkitektur med hänsyn till aktuell kontext gör att varje projekt blir en enastående arkitektonisk lösning.

Babak L.Nejad

Arkitekt

Valet att utbilda sig till arkitekt kom ur ett brinnande intresse för måleri och konst, och uppväxten i en konstnärsfamilj där mamma arbetade inom filmindustrin och pappa som fotograf. Babak L.Nejad som också har ett starkt sinne för matematik och geometri ville kombinera det med sin konst, och arkitektur blev professionen där hans konstnärskap formar magiska platser och förverkligar människors husdrömmar. Babak har en fascination för små detaljer som gör stor skillnad, och genom sina flödande handskisser tillsammans med 3D-teknik skapar han tydlig kommunikation till sina kunder.

Anna Lundgren

Projektledare- Bygglovshandläggare

När kunden är nöjd är vi nöjda – det är projektledaren Anna Lundgren stora filosofi. Hon är den första du möter när du tar kontakt med Archline och hennes stora passion för att kommunicera och hjälpa människor märks tydligt. Som projektledare sammanlänkar hon information, agerar bollplank och är ett otroligt värdefullt stöd för kunderna under deras kanske största resa i livet. Att Anna har ett genuint intresse för hem och inredning, och dessutom utbildar sig till bygglovshandläggare, gör henne till en fantastiskt trygg projektledare att luta sig mot under processen mot drömhuset.

Det är här allt börjar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!