Visualiseringsprojekt för Axeby

Projektet innebar en omfattande process där vi tog fram både exteriör- och interiörbilder. För exteriören fokuserade vi på att framhäva byggnadens unika arkitektur och dess harmoniska integration i omgivningen. Interiörbilderna designades för att spegla den eleganta och bekväma livsstil som Tornseglaren erbjuder, med ett öga för detaljer och atmosfär.

Skapande av en Vision:

Archline hade nöjet att samarbeta med Axeby i ett spännande projekt för att visualisera den kommande bostadsrättsföreningen Tornseglaren.

Vårt uppdrag var att skapa levande och detaljerade visualiseringar som både fångar projektets essens och illustrerar dess potential för framtida invånare.

”Vi har uppskattat att jobba ihop med Archline från den dagen vi hittade varandra. Leveranser i överenskommen tid med en kvalitetsnivå som möter eller överskrider förväntansvärdet, till en kostnad som är greppbar och förståelig och därför upplevs som rimlig – det är tre starka skäl till att vi hoppas få fortsätta jobba ihop med er.

Sen gör det ju inte ont att ni är öppna och resonerande, kreativa och trevliga också!

Varma hälsningar,

Anna och Henrik Persson Hvarfner, bostadsutvecklare

Axeby Bostad AB, Alingsås”

Genom att använda oss av avancerade 3D-modelleringsverktyg och vår expertis

i arkitektonisk visualisering, kunde vi skapa bilder som inte bara visar byggnadens estetik utan också dess funktionalitet. Vår förmåga att kombinera teknisk precision med kreativitet resulterade i bilder som inte bara illustrerar rummen och fasaderna, utan också berättar en historia om livet i Tornseglaren.

För Axeby var det viktigt att visualiseringarna skulle locka potentiella köpare och investerare genom att visa upp bostadsrättsföreningens unika egenskaper. Vårt arbete möjliggjorde detta genom att detaljrikt och realistiskt framställa både de inre och yttre utrymmena, vilket gav en tydlig och lockande bild av Tornseglaren.

Det är här allt börjar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!