Augmented Reality (AR) – Förstärkt verklighet!

Att låta kunder visa inredningsprodukter i sitt eget hem med Augmented Reality (AR) är ett uppenbart val. Innan de köper en produkt, vill kunderna veta om produkten de köper passar in i det angivna utrymmet och hur den kommer att se ut. Användningen av augmented reality uppmuntrar inte bara kunder att köpa den produkt de interagerar med, det ger dem också idéer om produkter som de inte ens har tänkt på tidigare. Tillsammans med oss på Archline kan vi skapa denna möjlighet till dig. Under året 2020 har flera av världens mest välkända och framgångsrika bolag valt att implementera AR på sina produkter. Låt oss på Archline hjälpa dig med den senaste tekniken av modern visualisering.

Testa AR direkt i din telefon!   →

Hotspot image
Augmented Reality

Den senaste tekniken för AR

Quick View på alla plattformar

Archline utvecklar AR-modeller med den senaste tekniken, det betyder att allt sker genom 100% fokus på detaljer och funktion. Quick View som går att använda på alla plattformar ökar inte bara kundnyttan men bidrar också till minskade returer och en högre konverteringsgrad. Sälj bättre med Augmented Reality!
1
Image
Dator
Web XR
Visa, zooma och rotera en realistisk 3d-komposition i din webbläsare och överför sömlöst till mobil AR.
2
Image
iPhone och iPad
ARKit 3
Visa ditt 3D-innehåll i verkliga livet med Quick look direkt från din webbplats. iOS 13+, iPadOS 13+
3
Image
Android-enheter
Arcore
Visa ditt 3D-innehåll i verkliga livet på Android-enheter som stöds med en knapptryckning direkt från din webbplats.
Mer om AR
Archline AB

Referensarbeten

Med hjälp av Archline ABs kompetenta team har vi tagit fram olika visualiseringsprojekt som har bidragit stort till en ökad lönsamhet och en förbättrad marknadskommunikation. Att kunna använda sig av modern visualisering i en bransch med hård konkurrens har varit nyckelfaktorn för oss att ta nästa steg i vår verksamhet.
Archline AB

Kontakta oss!

Har du några frågor angående våra tjänster, då är du varmt välkommen att kontakta oss! 

*

*

*

Mail
Info@archline.se
Archline AB
Drottninggatan 9, Göteborg
Telefon
070-2871241